DigiNews Marts 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-03-31

DigiNews Marts 2024

0 point i News

Velkommen til DigiNews - vores nye nyhedskanal for de vigtigste juridiske nyheder på det digitale område. Charlotte Bagger Tranberg er fast vært på programmet.

Charlotte vil i hvert program se på nogle faste afgørelser og domme, både fra datatilsynet og andre europæiske tilsynsmyndigheder samt domme fra domstolene og også EU-domstolen. Charlotte vil blandt andet kigge ind i nogle af de vejledninger, der kommer i forhold til teknologier og alt det nye lovgivning, som skal introduceres på det her område.

DigiNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Advo- og Revikurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Kurset henvender sig til tandlæger, tandpersonale og andre med interesse i emnet.

Lektioner

1.  DigiNews Marts 2024

I denne martsudsendelse af DigiNews vil Charlotte undersøge flere vigtige emner. Først og fremmest vil hun dykke ned i AI-forordningen, som Europaparlamentet har vedtaget en måned tidligere end forventet. Derefter vil hun se på Cyber Resilience Act, og dernæst diskutere, om sprogmodeller gradvist overtager juristernes arbejde. Hun vil blandt andet også gennemgå en rapport fra Justitia om ansigtsgenkendelse, og til sidst vil hun berøre de sædvanlige emner, herunder opdateringer fra Datatilsynet og EU-domstolen.

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
799,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Personligt medlemsskab (DKK 799,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Charlotte Bagger Tranberg

Charlotte Bagger Tranberg

CEO og founder i Lex Futura

Charlotte Bagger Tranberg er uddannet Cand.Merc.Jur. fra Aalborg Universitet og har arbejdet intensivt med persondataret og digitalisering i mere end 20 år. Hun erhvervede i 2006 sin ph.d. i persondataret, og er i dag en af Danmarks førende eksperter inden for persondataret og digitalisering. Charlotte rådgiver inden for alle områder af persondataretten, herunder om behandling af personoplysninger i komplekse systemer eller ved anvendelse af nye teknologier, som fx AI, Big Data og biometri, hvor persondataretten indgår i en bredere digital kontekst. Ud over rollen som CEO og founder i Lex Futura er Charlotte Bagger Tranberg ansat på deltid som Director, Digital Compliance hos Cookie Information.