Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-06-01
Ajour d. 2023-07-24

Livsdesign for tandfaglige

1.5 point i Selvudvikling

Livsdesign for tandfaglige - sådan fremtidssikrer du din karriere og trivsel som tandfaglig

Der er stigende mangel på tandplejepersonale i Danmark, og mange oplever mistrivsel, stress og udbrændthed. Lederen har det overordnede ansvar for arbejdspladsen, men du har ansvaret for dig selv. 

Det er derfor vigtigt at du kender din position i tandplejen, både i nutiden og i fremtiden. Hvis du ved hvor du står, så kan du bedre positionere dig selv og finde din rette hylde inden for tandplejen. 

Du skal også kende nogle af fremtidens trends og nye teknologier for tandplejen, og så kommer vi også til at runde vigtigheden af god ledelse og stærk branding. 

I kurset kommer vi nærmere ind på tre forskellige øvelser, du kan lave for at opdage hvilken vej du vil i dit arbejdsliv og karriere i tandplejesektoren og hvad der er vigtigt for dig - både fagligt og dine naturlige styrker, så hvordan du kan binde det hele sammen og finde en dybere mening og glæde ved dit arbejdsliv. 

I dette kursus sætter vi fokus på hvordan du kan tage kontrollen tilbage og designe dit liv, så det passer til dig og din drømmehverdag. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til tandlæger, tandpersonale og andre med interesse i emnet.

Lektioner

1.  Kend din position i tandplejen

Kend din position i tandplejen. I denne lektion får du indblik i det psykiske arbejdsmiljø hos tandplejepersonale og nogle statistikker for arbejdsstyrken blandt de forskellige personalegrupper i tandplejen. Du er en eftertragtet vare, og du skal derfor kende dit værd i dentalbranchen. 

13 minutter

2.  Fremtidens trends for tandplejen

Fremtidens trends i tandplejen. I denne lektion lærer du noget om de største udfordringer for sundhedsvæsenet og hvad det betyder for tandplejen. Vi kommer ind på hvordan fremtidens tandpleje er som arbejdsplads og hvilke nye sundhedsteknologier, vi kommer til at se mere til i fremtiden. 

14 minutter

3.  Hvad er god ledelse?

Hvad er god ledelse? I denne lektion bliver vi klogere på hvad andre ledere har undersøgt og udtalt sig om hvad god ledelse er, og hvad der er vigtigt for at et team får succes. Vi kommer også ind på generationsforskelle, og hvordan karrieren for de yngre generationer kommer til at se ud i fremtiden og hvilke krav, de kommer til at stille deres arbejdsplads. 

37 minutter

4.  Find dit brand / USP (Unique Selling Point)

Find dit brand / USP (Unique Selling Point). I denne lektion taler vi om tribes, influencers, forventningers kraft, og strategier for positionering i et marked. Du får også den første øvelse, hvor du bliver klogere på, hvad der gør dig unik ved at opdage dine naturlige styrker. 

17 minutter

5.  Hvad er livsdesign?

Hvad er livsdesign? I denne lektion graver vi ned i hvad din motivation er for at være tandfaglig, og forslag til konkrete handlinger, du kan tage allerede i dag for at komme tættere på dit mål. Du får også den anden og tredje øvelse. I den anden øvelse bliver du klogere på, hvad der gør dig glad i hverdagen. Og i den tredje øvelse binder du det hele sammen for at opdage hvad der giver dig mening. På den måde kan du designe dit liv, så du får større trivsel og glæde i din hverdag. 

17 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
799,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Personligt medlemsskab (DKK 799,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Anne Mette Stougaard

Anne Mette  Stougaard

Tandlæge og bestyrelsesmedlem i Tandlægeforeningen

Anne Mette blev uddannet tandlæge i 2012 og har behandlet børn og voksne på forskellige kommunale og private tandklinikker. I 2014 tog hun til Grønland og Filippinerne for at arbejde som tandlæge. Hendes erfaringer og interesser ligger inden for forebyggelse og sundhedsfremme. Hun har i de sidste par år bevæget sig i iværksætter-delen af tandlægebranchen, hvor hun har stor fokus på trends og livsdesign.